Monday, January 5, 2009

DSG

Her yılın en stresli, en gelecek korkusu dolu günü kutlu olsun. Bu yıldan sonra her yılın ilk pazartesi günü Dünya Stres Günü olarak kutlanmasını tavsiye ediyorum. Henüz bu darbe bana vurmadı ancak ofis arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla etkileri sezilmekte. 2009 itibariyle sigarayı bırakmış olmam bir katalizör etkisi yapar diye düşünmüştüm ama ilginç bir şekilde beklediğim olmadı. Neyse arkadaşlar içebilen bugünün akşamında bir kadeh rakı, şarap ya da viskisini yudumlayarak günün bu ağır etkisini üzerinden rahatlıkla atabilir.

4 comments:

ANUBIS said...

Sigarayı bıraktım derken sosyal içiciliğe başladım diyecektim aslında. Yanlış bir anlaşılma olmasın barda sigara içen görebilcek arkadaşlar için yazıyorum :D

avanakavni said...

yeni yılın ilk pazartesi olmasının insanlar üzerinde nasıl bir etki yarattığını bilemiyorum.gerçekten normal pazartesilerden farklı mı ? benim için pek bi farkı yok.sıradan,bunalımlı bir gün işte.hele istanbulda havalar(griş,ıslak) bu durumdayken.
sigarayı bırakman çok iyi olmuş anubis,bunun sağlığına çok önemli katkıları olacak.ancak psikolojik açıdan biraz etkileneceğin aşikar.biraz zamanla umarım atlatırsın bunuda ama bence 2.devreside var bu durumun hadi hayırlısı bekleyip görücez.umarım kazanırsın !!

ANUBIS said...

sen onu bunu bırak da "griş" nedir onu anlat :D

avanakavni said...

gri olacak o!!